Rólunk írták

Értékelések

Mákos tejcsokoládé – CsokiLabor (2014)

Pelle-Molnár Inuit Tőzegáfonyás fehér csokoládé – CsokiLabor (2013)

Pelle-Molnár Inuit Diabetikus tőzegáfonyás étcsokoládé – CsokiLabor (2013)

Pelle-Molnár Inuit Diabetikus tőzegáfonyás étcsokoládé – CsokiLabor (2013)

Pelle-Molnár Inuit Tőzegáfonyás étcsokoládé – CsokiLabor (2013)

Édes Napok fesztivál – Élménybeszámoló – Praliné Paradicsom (2013)

Pelle-Molnár Jázminos tejcsokoládé – CsokiLabor (2012)

Pelle-Molnár Zöldteás fehér csokoládé – csokicsokival (2011)

Cikkek, riportok

Forrás Rádió riport 1. rész (2014.02.13)

Forrás Rádió riport 2. rész (2014.02.13)

Keserédes élet – figyelo.hu (2013.12.12.)

figyelo_2013b

Egyszerű gyönyörök csokoládé- és alkoholmámorban – hvg.hu (2012.09.18.)

Miért jó, ha a csokoládékészítő eredetileg vegyész? – Magyar konyha (2012.03.30.)

Húsvéti vásár a Vörösmartyn – Szeretlek Magyarország (2012.03.29.)

Révay András : Minden, ami az asztalra kell – EuroAstra (2012.03.15.)

Borjour Magnum – a bőség zavara – Borászportál (2012.03.01.)

Melanzs – d1 TV (a 24. perctől indul a minket érintő rész) (2012.02.27.)

Gumimaci és 23 karátos arany is kerül a kézműves csokira – HVG (2012.02.20.)

Bonbonteszt: Pelle-Molnár Kézműves Bonbon – Praliné paradicsom (2011.06.07.)

Egészséges kézműves édességek – Zöldmód (2011.06.03.)

A 10 legjobb ajándék anyák napjára – HVG (2011.04.07.)

A legjobb kézműves csokoládék – Dining Guide (2011.02.15.)

Bonbon pikantériák – Figyelő (2010.12.27.)

S.K. Szaloncukor – Éva Magazin (2010.11.18.)

Ha kézzel csinálják, sokkal jobb – HVG (2010.05.05.)

Türelemjáték – Magyar Nemzet (2009.12.11.)